Kofferbak bescherming

Kofferbak bescherming op maat voor elke wagen

Kofferbak bescherming is belangrijk voor elk type wagen, of u deze wagen nu gebruikt voor persoonlijk of zakelijk gebruik heeft. Uw kofferbak beschermen is belangrijk, want u kunt er op die manier niet alleen voor zorgen dat uw kofferbak er netjes uit blijft zien en eenvoudig schoon te maken is. U kunt ook gebruik maken van het bijkomende voordeel, want een groot voordeel van kofferbak bescherming is toch wel dat het rubber of kunststof dat gebruikt wordt volledig antislip is, waardoor uw lading u minder snel zal gaan schuiven. Onze kofferbak bescherming in rubber of hard kunststof biedt u de garantie dat uw kofferbak of laadruimte vloeistofdicht is en dat eventuele lekkage van vloeistoffen eenvoudig kan worden gereinigd. Alle modellen kofferbak bescherming die wij aanbieden zijn bestand tegen olie, schoonmaakmiddelen en benzine. Uiteraard kunnen we ook afwijkende maten verzorgen, want kofferbak bescherming op maat is bij ons natuurlijk ook mogelijk. 

Ik heb een nieuwe wagen en zoek kofferbak bescherming op maat

U kunt bij ons terecht voor een 100% passende beschermmat voor elke wagen. Wilt u liever zelf de mat op maat maken? Die optie bieden wij ook. Met ons doe-het-zelf pakket, een kofferbak bescherming in rubber, kunt u zelf met een stanleymes de mat op maat snijden en daarna plaatsen. Hoewel wij op al onze kofferbak bescherming op maat de scherpst mogelijke prijzen aanbieden, is ons doe-het-zelf pakket het meest voordelige pakket wat wij aanbieden. Een perfecte keuze als u een beperkt budget heeft maar wel wilt genieten van kofferbak bescherming. Heeft u een laadruimte die wat oneffen is, dan raden we u aan om naar onze hard kunststof variant te kijken, deze is namelijk direct te plaatsten op wat oneffen ondergronden. Zowel ons doe-het-zelf pakket als onze ProfiGrip rubberen variant moeten worden gelegd op een vlakke ondergrond. Uiteraard krijgt u bij de levering alle materialen om de matten te kunnen bevestigen in uw wagen.

Waarom is kofferbak bescherming zo belangrijk?

Uw kofferbak bescherming op maat zorgt er niet alleen voor dat uw auto een professionelere uitstraling heeft. Het zorgt er ook voor dat uw lading beter beschermd is. Maar het zorgt er ook voor dat uw auto zelf goed beschermd is. Bij lekkage kan de vloeistof niet uit de laadruimte de wagen in lopen. Bij het vallen van scherpe of zware voorwerpen wordt de klap opgevangen door uw kofferbak bescherming. Kofferbak bescherming is dus een toevoeging aan uw wagen die ervoor kan zorgen dat uw wagen langer mee gaat en langer mooi en netjes blijft. Zeker wanneer u een wagen gebruikt voor zowel privé als zakelijke doeleinden kan dit een groot pluspunt zijn. Maar eerlijk is eerlijk, onze kofferbak bescherming op maat biedt voor elke wagen nieuwe mogelijkheden.